http://www.beszed.hu
[ ? ] Cimkék megjelenítése: ABCDEFGHIJKLMNOPRSTVZéíó
Kattintson a fenti ABC betűire a cimkék megjelenítéséhez. A portálunkon megjelenő minden terméket legfeljebb 5 oldalunk tematikájával összefüggő cimkébe soroltuk, amelyek segítenek a termékek szakmai pozicionálásában. A baloldali kategóriarendszert segítségével általános szempontok alapján böngészheti termékeinket.
könyvkereső
 

Képanyag a megkésett/akadályozott beszéd- és nyelvi fejlesztéshez

 - Bittera Tiborné - Juhász Ágnes, Logopédiai Kiadó Gmk, Budapest, 1994.
A könyv cimkéi: vizsgálat, teszt, terápia, pedagógia, oktatás, nevelés, oktatási segédeszköz, szoftver, CD-ROM, VHS, DVD, megkésett- és akadályozott beszédfejlődés, diszfázia, gyógypedagógia, beszédfejlődés,
A könyv értéke:
Könyv ismertető:

A "Mondd meg, mutasd meg" játék új, bővített kiadása.
Kiadványunk a vizsgálatot, egyben a terápiás útmutatást és a fejlesztés anyagát is tartalmazza. A gyermekekkel való hosszabb-rövidebb együttlét után dönthetjük el, hogy melyik feladattól indulunk, és a gyermek fejlettségi szintjétől függően bővíthetjük a feladatok körét. A vizsgálatot végezhetjük tárgyakkal és/vagy képekkel. Az általában hosszadalmas beszédvizsgálatot vizsgálati űrlapon jelölhetjük az egyes vizsgálati részek elvégzésének dátumát. A feladatvégzések során a gyermek artikulációs hibái, hang- és szótagátvetései is kiderülnek.


ár: 3885 Ft
Mennyiség: db

Eddigi vélemények a könyvről:

nem írt még senki véleményt a könyvről

↓ hirdetés ↓
impresszum | adatvédelmi szabályzat | írjon nekünk | partnereink |